Kontaktujte nás. Jak můžeme podpořit vaše podnikání?

Zavolejte si nebo napište o první konzultaci zdarma na
+ 420 725 868 068

HEADIM v médiích

Začínáme tam, kde majitelé firem končí

Začínáme tam, kde majitelé firem končí

Firma HEADIM vznikla v době zmítané ekonomickou i geopolitickou krizí, přesto se jí za pár let podařilo stát se vyhledávanou kapacitou na exekutivní a strategický management. Jak si v době úpadku zachovat chladnou hlavu? Co dnes pálí malé i střední podniky? A proč se hysterie nevyplácí?

Jiří Vácha a Petr Sobotka jsou úspěšní podnikatelé, dlouhodobí přátelé i kolegové. Před více než dvěma lety se rozhodli své zkušenosti z exekutivního řízení firem posunout dál a založili HEADIM. Do svého loga si zvolili motiv hlavy rádce, který si i ve vypjatých situacích a krizových časech zachovává chladné uvažování. O jejich schopnosti řešit krize s přehledem už ví své desítky technologických
a výrobních firem. Přidanou hodnotou jejich podnikání je odvaha. Kromě tvorby analýz a odvážných plánů jdou sami s kůží na trh. Nelehké změny aktivně s majiteli řeší, účastní se firemních porad, vytrvale diskutují, a když je třeba, potíže firmy řeší i mimo zasedačky – třeba nad půllitrem piva. Jednoduše neodchází, dokud není hotovo.

HEADIM jste založili na začátku roku 2020, tedy těsně před pandemií.
Jiří: Tehdy jsme seděli v jedné plzeňské restauraci.  Byl únor a s Petrem jsme se domluvili, že HEADIM tak, jak ho máme v hlavě, je do budoucna zajímavá podnikatelská příležitost, takže se jí chopíme. V únoru jsme tedy založili firmu a hned v březnu přišel lockdown a půl roku se nikam nesmělo. Do prvních realizací jsme se tedy pustili až po rozvolnění.

Celý článek v PDF ke stažení ( 424 kb ).

Verze  PDF online.

© 2021 Headim - všechna práva vyhrazena |
| Projděte změnami ve své firmě hladce a bez obav | Zásady zpracování osobních údajů |
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google Zásady ochrany osobních údajů a Platí smluvní podmínky .